16 juni 2019

 

Botox & Fillers

Drs. Farah Nayebi cosmetisch arts KNMG 

 

 

Wij gaan ons dienstenaanbod uitbreiden met botox & filler behandelingen. Deze deskundige behandelingen vragen natuurlijk om een specialistische arts. Daarom mogen wij vol trots aankondigen dat wij gaan samenwerken met cosmetisch arts KNMG Drs. Farah Nayebi. 

KNMG is sinds 1 juli een erkend geneeskundig profiel en dat betekent dat de titel “Cosmetisch arts KNMG” beschermd is. Voor jou als klant betekent dit dat wij de kwaliteit waarborgen en dus alleen samenwerken met de allerbeste specialisten in het vak! 

Ben jij nieuwsgierig naar wat Drs. Farah voor jou kan betekenen? Wil je vrijblijvend advies en/of meteen behandeld worden? Maak dan een afspraak voor één van de volgende data:

  • 27 augustus
  • 17 september
contact ons maak een afspraak

1 juni 2019

 

-Persbericht-

 

 

Groningen, 1 Juni 2019 – Kortgeleden is de naam van Spa & Beauty Moments gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen gewijzigd naar City Laser Clinic.Het bedrijf, met een breed scala aan beautybehandelingen heeft een nieuwe eigenaar en dat betekent, een nieuw gezicht, een nieuwe naam en een nieuwe look en feel.

Focus op het vak

Acht jaar geleden kwam de droom van Yvonne Elmendorp uit. Ze startte haar eigen beautysalon met behandelingen op het gebied van huidverbetering en schoonheid specialisaties. Van een pedicure, tot een massage of gezichtsbehandeling. “We hadden zelfs het eerste voetenbad voor drie personen in Groningen”, vertelt Yvonne trots. Langzaam werd Spa & Beauty Moments een goed lopende schoonheidssalon, waar PR en allerlei zaken rondom het bedrijf een steeds grotere invulling kregen in de agenda van Yvonne. Het allerliefste is ze bezig met haar vak: huidspecialist, het één op één werken met mensen, “Dat is waar ik mij thuis voel” zegt Yvonne. Om deze reden draagt zij het stokje over aan haar dochter, Charlotte van der Lei.

Van allround beautysalon naar specialistische kliniek

Charlotte behaalde in 2013 haar universitaire diploma Marketing Management aan de Rijksuniversiteit in Groningen, waarna ze een carrière begon in de marketing bij bedrijven met een achtergrond in de esthetische geneeskunde. De nieuwsgierigheid naar het vak van haar moeder en de interesse in schoonheid en beauty bleef. Met het gemis van het Noorden, besloot zij daarom maart dit jaar terug te verhuizen naar Groningen en besloten zij en haar moeder hun krachten te bundelen en te doen wat zij allebei het liefste doen. Charlotte als eigenaar en Yvonne als huidspecialist. Bij een nieuwe start, hoort dan natuurlijk ook een nieuwe naam, namelijk “City Laser Clinic”. Het bedrijf krijgt een nieuw concept met als hoofdzaak: laserontharing, huidverbetering en huidverjonging. Voorlopig kun je ook nog terecht voor alle overige behandelingen, zoals pedicures en manicures. In de toekomst zal er echter meer nadruk komen op laserontharing en huidverbetering.

City Laser Clinic is gevestigd aan de Steentilstraat 48 te Groningen. De huidspecialisten zijn gecertificeerd en geven je vrijblijvend advies op maat. Voor een gratis intakegesprek kun je terecht op de website www.citylaserclinic.nl

contact ons maak een afspraak

20 mei 2019

 

Opening City Laser Clinic

 

 

Op zaterdag 1 juni gaat City Laser Clinic van start


Je bent meer dan welkom op de opening voor:

  • Intake en proefbehandeling laserontharing met de Soprano ICE Platinum
  • Consult met de huidtherapeut
  • Face Mapping Huidanalyse 
  • Productadvies

Dit alles is gratis en vrijblijvend. Je kan langskomen zonder afspraak, maar als je van een plek verzekerd wilt zijn, reserveer dan via het contactformulier, e-mail of bel ons. 

Openingsacties

  • 15% korting op alle producten* 
  • 10% korting op alle behandelingen**

* Korting geldig op Dermalogica en Dermaceutic
** Niet geldig voor de schoonheidsbehandelingen (pedicure, manicure, wimpers/wenkbrauwen en harsen)

contact ons maak een afspraak